lovvu Dobbu

Wednesday, April 24, 2024

.: IMAM MUDA MUKHLIS :.

Assalamualaikum

semalam, cikgu tadika dedek share gambar nie dalam group wassap 
untuk yang stay sampai petang, memang ada praktikal solat zohor, sebelum nap time dalam sejam gitu

eh, macam dedek pulak..
sipi-sipi je nampak kan

sekali, tengook gambar lain..
eh betul lah, turn dedek pulak hari nie jadi imam
Alhamdulillah, semoga berterusan lah ye dedek dalam mendirikan solat nie

"ya Allah yang Maha berkehendak, semoga dengan limpah rahmat -MU, jadikanlah keturunan kami tergolong dalam orang-orang yang mendirikan solat, aamin"

tapi kan, kalau dedek solat sekali tu..
dia punya volume kuat tang bacaan-bacaan Al-fatihah dan surah tu, sampai Linda pun terikut2 lah... hahaha
sabar je lah, in learning process lagi..

till then, see ya

 

20 comments:

  1. Bagus juga ada giliran jadi imam. Nanti tidak kekok untuk jadi imam apabila sudah dewasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-Allah...semoga dimakbulkan kata cik NA tu..aamin2x...

      Delete
  2. waahhhh tahniah Dedek jadi imam.. moga terus jadi anak soleh utk ibu ayah ya hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ALhamdulillah...berbaloi lah..walaupun bukan tadika swasta...

      Delete
  4. Moga jadi anak yang soleh ya.....bagus ni jadi iman. Alhamdulilah. Praktikal.....

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah..bersyukur ya..sambil belajar dan berproses..jadi anak yang sholeh yašŸ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...betul tu, memang banyak sgt hutang dengan anak2 nie...semua dia belajar di sekolah...
      aamin2x

      Delete
  6. Alhamdulillah sejuk mata Acik tengok Imam muda sorang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ibu pun sejuk mata nengoknya...
      kalau dekat rumah, Allahuakbar...suara dia kemain nyaring lagi, nak berlawan dengan ibu lah tu..hahaha

      Delete
  7. Hebat imam muda Mukhlis šŸ©· Selamat Hari Raya, Linda!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...bagus ni...dah sunat lom..cepat sunat leh jadi imam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Belum sunat lagi nie, rase mcm kurus beno pulak rasenya...

      Delete
  9. Alhamdulillah .. kecil-kecil dah ada didikan agama macam ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Semoga berterusan hingga ke besar.. Aamin2

      Delete