lovvu Dobbu

Tuesday, May 30, 2023

.: life begin at forty :.

 Assalamualaikum..

pernah dengar cakap-cakap orang, lelaki nie matang bila umo 40...

sebelum tu x matang sangat lah kot...hahaha

dia macam umo 40 menentukan fasa seterusnya dalam hidup kita...

betul ke gitu??

anyone yang experience dats??

kikiki

agaknye cikpuanLinda tgh menghadapi nya...

incikSuami dah melepasi lah angka forty tu...

jadinya dia maken berani ucapkan feelings dia...

tp dekat wife dia lah..alhamdulillah lah gitu...

daripada awal kahwen, mmg dia bukan suami yang sweet...

tp kita taw dia sayang kita, tp perempuan kan...selalu je x ckup...nak kene cakap jugak 'saya sayang awak' 'saya cinta awak' 'saya perlukan awak' etc etc etc lah

dulu2 masa mula2 kahwen mmg selalu terasa hati psal benda tu...tp incikSuami pun bukan lah jenis begitu sebelum kahwen pun...

seadanya..itu lah beliau..

maken lama...cikpuanLinda pun x sempat nak terasa..janji dia boleh tolong buat kerja rumah sama2...tolong jaga anak sama2..tp wife army kan...mmg selalu nya tima kita perlukan pertolongan dia, time tulah waktu dia takde..p operasi lah..p latihan lah..bz kawad lah...ahhh, macam2 lah kebizian nya...

jadinya disebabkan incikSuami jarang sangat mengungkapkan kata-kata hikmah nie..makanya harus discreenshot dan dilekatkan di blog...sebagai bukti di masa akan datang

jet √°ime suamiku, semoga jodoh kita berkekalan hingga ke akhir hayat, semoga kita bertemu semula di syurga Allah..aamiin

 
agaknye sebab pjj sama kot..jarang nk bertentang mata..rindu lah tu nak cari pasal ngan wife dia yang comel nie...hahaha

 till then, see ya

Wednesday, May 24, 2023

.: WORDLESS WEDNESDAY 7 :.

 Assalamualaikum..

R.I.N.D.U

mat terap sorang nie



semoga hubungan ini sentiasa hangat dengan kasih sayang..Aamiin


till then, see ya

Wednesday, May 10, 2023

.: WORDLESS WEDNESDAY 6 :.

 Assalamualaikum..

Baca-baca experince orang. kalau SPA call mintak submit dokumen, dah ad sebelah kaki dah...

doa2 lah utk cikpuanLinda supaya masuk dua belah kaki..Amiin


p/s - moga2 rezeki anak2 terlekat dekat cikpuanLinda, Aamiin..
 sebab apa yang kita dapat semua rezeki anak-anak kan??? 


till then, see ya