lovvu Dobbu

Monday, December 4, 2023

.: HUJUNG MINGGU TRIP PART 1 :.

Assalamualaikum

walaupun penat dah 2kali weekend asyik travel je
tapi berbaloi

Alhamdulillah
dapat spend n bertemu muka dengan adik beradik
tapi x ckup sorang, sebab abang yang dekat kelantan tu baru habis operasi, cuti tak dpt lagi

gigih kan berkain batik..hahaha
semoga pun kata cikpuanLinda tgh pantang
sebab time pantang je berkain batik
tu anak buah dok kt Batu Pahat
puas hati dia, seminggu lebih mak pak dia cuti

malam kita makan ikan bakar lah
semua pun payung
kongsi sorang sikit, baru tak terasa...hihihi
sebab kan dah booking ptg nya, masa dtg makanan dah siap hidang
smpai tak dan nk amik gambo makanan..hahaha

adik bongsu cikpuanLinda yang eksiden hari tu
Alhamdulillah, dah sihat..dah stat kerja pun
tp light duty lah, keje kat opis je dia kabo
folo up ngan Ortho dan klinik gigi masih ada lagi
semoga yang baik2 je adik ye
pakcik ngan anak buah pun nk sama beso dah
baju x muat anak buah dah rembat dah..hahaha

sempat lagi, mana yang ad ye..
nie lepas makan2
1 kete lagi parking kt belakang, x dpt lah bergambo
nie geng adik beradik gegurl je nie
hihihi

bru 2 bulan lebih x jumpa..
dah tak nak ngan orang
menangis kemain kalau org lain pegang
memang melekat je kat mama dia..

mama tgh preggy lagi..
rasenya pembawakan kot..
jeles kt bby dalam perut, smpai melekat je ngan mak dia...

nanti kita sambung rombongan Miswan dengan Tonah plak ye

till then, see ya


 

12 comments:

  1. Replies
    1. trip pulang ke kampung shj šŸ˜ŠšŸ˜Š.. ketemu sama adik beradik yg lain...susah mau ngumpul semuanya...

      Delete
  2. blk kampung dpt jumpa adik beradik..mkn ramai2 meriah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sangat...tak puas lah..mcm2 peel..bukan takat anak2 je..mak pak pun sama naik..hahaha

      Delete
  3. penat but happy....seronok la dpt gather2 with saudara mara kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...hujung tahun kena balik umah MIL plak..baru lah adil..hihihi..tp tulah, husband pun so so je ngan adik beradik dia..jadi..kita pun xd lah huha huha sgt ngan adik beradik dia

      Delete
  4. Replies
    1. ada duit...hari2 boley makan besar...tp, linda jarang makan ikan bakar nie..terasa mcm mhal plak harga dia..harga siap masak kabonya

      Delete
  5. Replies
    1. Ya Allah.. Betul sgt.. Kalut x habis.. Org nk tu.. Org nk nie.. Hahaha... Kanak2 plak ramai..

      Delete
  6. seronok berkumpul adik-beradik..makan2..ikan bakar the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Seronok berkumpul adik beradik.. Tp ikan bakar kedai nie mcm x sedap sgt

      Delete