lovvu Dobbu

Wednesday, December 13, 2023

.: DAY 28 - ABOUT LOVING SOMEONE :.

 Assalamualaikum


­čÉ× MENYAYANGI SESEORANG ­čÉ×






ulasan paling selamat
tgok je gambar tu dan tafsir lah sendri yang mana bagus ­čśé­čśé

tp, selalunya tgok kat drama2
sebab syg lah, kdg2 kita lepaskan orang yang kita syg tu, sebab dengan kebahagian dia, kita turut merasa bahagia... gitttu

mcm biasa lah, bagi cikpuanLinda
dont give ur heart 100% for others, save for urself too
at least, kalau kita kuciwa, kita tak meroyan
sekiann...

till then, see ya

p/s - kredit to this entry, mcm2 cerita about marriage ad dalam nie, boleh lah buat baca2 kan

13 comments:

  1. Haaaa... kan senang ada gambar... biar gambar berbicara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. Gitu.. Masing2 ad tafsiran sendri kan...

      Delete
  2. hanya yg mengalami akan merasai ie to love and be loved gitew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... Kene rasa, bru ad pengalaman... Hihihi

      Delete
  3. Apa Cuya belajar.. nak menyayangi seseorang atau apa2 pon itu biarlah berpada-pada sebab semua tu sifatnya tidak kekal

    Lebihkan kasih sayang pada yang Maha Esa, insyAllah aman sentiasa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu prinsip utama... Tp biasa lah... Manusia mudah lupa...

      Delete
  4. x lama lg dh boleh buat penutup dah tu... tahniah linda

    ReplyDelete
  5. emm...senang faham & nampak perbezaan nya walaupun bunyi mcm sama je kannn.. sikit lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar gambar berbicara...Linda nie x reti nk explain..kang lain yg org faham...kikiki

      Delete