lovvu Dobbu

Monday, March 4, 2024

.: HADIAH GA BLOG SR :.

Assalamualaikum

semalam, baru sampai Selayang dari kampung
jadi kita collect parcel dekat meja guard bawah tu

terselit parcel hadiah menang grandprize GA blogger SR
eksaited, tapi mmg SR dah wassap awal pasal hadiahnya

Alhamdulillah, dapat perfume, jenama Ellianto
igt lagi beli barang mekap dia buat hantaran kawen
last2 expired gitu jaaa
hahha

Linda tak buka lagi, sebab yang tgh pakai ad lagi half botol
so, kita tak tau bau dia mcm mana

terima kasih daun keladi SR,
ada rezeki boleh buat GA lagi... ❤️❤️

semoga SR dimurahkan rezeki, dan berjaya habiskan PHD dengan jayanya, Aamin

till then, see ya

 

38 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih ya SR..murah rezeki selalu..aamin

      Delete
  2. waaahhhhh bestnyaaa hadiah sahabat blogger!

    ReplyDelete
  3. Tahniah Linda. Rezeki Linda ni :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah atas hadiahnya, salam kenal dari Indonesia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kang ismet.. Sudi singgah blog linda..
      Alhamdulillah, dapat hadiah

      Delete
  5. Alhamdulillah tahniah Linda!
    Aamin doa utk SR tu 🤲

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..wangi tu.. MA pun dpt hari tu, moga murah rezeki SR...aamiin..
    congrats!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah tahniah kak! Hadiah Cuya drpd kak SR pon dah sampai.. hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...rezeki dapat hadiah best tu. Tahniah! Tak payah beli stok minyak wangi dah.

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat hadiah...alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki...sapa tak suka hadiah kan...hihihi

      Delete
  10. Congrats kaaak ğŸŽ‰ğŸŽ‰. Lihat dari packaging, macam best nih wanginya 😍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...
      Harus wangi, brand ellianto mmg wangi2 perfumenya

      Delete